τα πάντα για το stoixima

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ονειρο ηταν και παει..............

Μετα απο μια σεζον που εμοιαζε σαν ονειρο η Αναγεννηση ηρθε η ωρα να ξυπνησει με τον πιο ασχημο τροπο χανοντας το πρωταθλημα και την ανοδο στην Γ Εθνικη μεσα στην ταφοπλακα απο τον παθιασμενο και αριστα προετοιμασμενο για αυτη τη μαχη Ηροδοτο.


 

Σε ενα ματς πραγματικο ντερμπυ η Αναγεννηση δεν καταφερει να δικαιολογησει το τιτλο του φαβορι μεσα σε ενα γηπεδο που εσφιζε απο παλμο καθως οι οπαδοι των δυο ομαδων το ειχαν κατακλυσει απο νωρις.


Το ματς ξεκινησε με την Αναγεννηση να πραγματοποιει πολυ καλο ξεκινημα εκμεταλευομενη την περιφερειακη ευστοχια και τον ελεγχο των ριμπαουντ.Ομως τα πολλα λαθη και η ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης εγειραν την πλαστιγγα υπερ της ομαδας της Αλικαρνασσου.Και καπως ετσι φτασαμε στο ημιχρονο με την Αναγεννηση να διατηρει ενα μικρο προβαδισμα δυο ποντων.Το δευτερο
ημιχρονο ξεκινησε τελειως διαφορετικα και σε μεγαλο βαθμο αυτο οφειλεται στην αγωνιστικη ανοδο του Μαιστρελη.Οσο περνουσε ο χρονος ο Ηροδοτος επερνε τα ηνια του αγωνα και εκτιζε μικρες διαφορες.Ο σταρ της ομαδας του Αρκαλοχωριου Μιχαλης Γιαβριδης αρχισε να ποναει ,καθως προερχοταν απο τραυματισμο, και μαζι του αρχισε να ποναει ολη η ομαδα παρολο που η παρουσια του χαρακτηριζεται συγκινητικη και απολυτως θετικη.


Στο τεταρτο δεκαλεπτο,ο Ηροδοτος εκανε σωστη διαχειριση του ματς και οταν η μπαλα εκαιγε ειχε τον Μαιστρελη για να καθαρισει την μπουγαδα.Απο την μερια της Αναγεννησης ο Κοκκιαδης πραγματοποιησε απιστευτη εμφανιση και προσφερε πλουσιο θεαμα στους φιλαθλους που τον αποθεωσαν.Το ματς τελειωσε με την νικη του Ηροδοτου να χαρακτηριζεται απολυτως δικαιη και ολοι του ευχονται καλη νεα σεζον στην Γ Εθνικη.Ολοι στο Αρκαλοχωρι πλεον σκεφτονται την επομενη μερα καθως υπαρχουν πολλα ανοιχτα θεματα για την ομαδα,για τους παικτες της οποιας σιγουρα αναμενονται πολλες προτασεις.



Το σχολιο μας : Ο Ηροδοτος ειναι παναξιος πρωταθλητης της κατηγοριας και ο Μαιστρελης παικτης για παραπανω πραγματα.Στο Αρκαλοχωρι οι ανθρωποι της ομαδας πρεπει να χτισουν πανω στην φετινη πορεια και να προσπαθησουν να κρατησουν στο χωριο ολους τους βασικους παικτες της ομαδας και μαζι με τις καταλληλες προσθηκες να κυνηγησουν του χρονου την ανοδο.

1 σχόλιο:

  1. apla einai ta pragmata magges.dinete ti mpala ston giavridi na soutarei.to palikari exei sovaro provlima.ksexnaei na astoxisei.mixalaki eisai gia megala pragmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή