τα πάντα για το stoixima

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η αποφώνηση ενός μεγάλου τελικού...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι των τρελών!

Απ' την γωνιά του παίκτη θα είμαστε μαζί αυτό το καλοκαίρι, ώστε να παρακολουθήσουμε την πορεία (και σαφώς τις διακοπές) των παικτών και του τεχνικού τιμ της ομάδας της καρδιάς μας। Της Αναγγένησης। Κατ αρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας στήριξε από την πρώτη μέρα και γέμιζε όπως και την τελευταία αγωνιστική το "φρούριο" μας। Ο κόσμος μας αγκάλιασε και μας ακολούθησε μέχρι τα μακρινά Χανιά, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει τα μπανάκια του, αν και ευτυχώς για εμάς ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός και έτσι μας στήριξε μέχρι την ύστατη στιγμή।



Πρωτού περάσουμε στα ενδογηπεδικά θα ήθελα να αναφέρω ότι φάνηκε (όλος ο κόσμος το είδε) η συγκροτιμένη δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς। Όλοι μαζί παλεύαμε στις προπονήσεις και με τον ζήλο και την σοβαρότητα που μας διέκρινε τόσο στην προσωπική μας ζωή αλλά και στο γήπεδο φτάσαμε ένα βήμα πριν από την άνοδο!

Κάπου εκεί όμως εμφανίστηκε το πλήρες ρόστερ του Ηροδότου και το όνειρο τελείωσε στα μέσα της τέταρτης περιόδου του συγκλονιστικού αγώνα του Σαββάτου!

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, με την γνωστή σοβαρότητα που διακρίνει τους περισσότερους παίκτες। Ιδρώσαμε πολλές ώρες στο γήπεδο, αλλά μέχρι εκεί। Λίγο ο τραυματισμός του πρώτου μας σκόρερ και πρώτο στα τρίποντα Μικάλη Γιαβρίδη, λίγο το συνάχι και η ίωση του Ντέμη aka "the polish hammer" μας στοίχισαν ακριβά। Ήταν λες και το σύμπαν συνομοτούσε εναντίον μας।

Ενώ το ματς κυλούσε όπως είχε προγραμματίσει το ελβετικό ρολόι Μανόλης Μαράγκοβιτς, η κούραση και η πίεση δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα। Ο χρόνος κυλούσε υπέρ μας, αλλά κάπου στο 35' το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη। Εκεί ο σεληνιασμένος Β। Μαιστρέλης πήρε το όπλο του και κυριολεκτικά μας εκτέλεσε। Διέλυσε όλα τα αμυντικά συστήματα και τρικ που είχε ετοιμάσει ο Μαράγκοβίτς μας!

Ήταν οδυνηρό για όλους μας να βλέπουμε τον Μιχάλη να υποφέρει απ τον πόνο και με τις συνεχείς κράμπες του αλλά και με τον πρησμένο (όσο ποτέ) αστράγαλό του। Απέδειξε όμως για άλλη μία φορά ότι με την δύναμη της θέλησης μπορείς να κάνεις τα πάντα και προφανώς ότι είναι ΠΑΛΙΚΑΡΙ...

Δυστυχώς όπως αποθανατίστηκε σε κάποιες φωτογραφίες σε διάφορα site, ο Μικάλης μας ήταν συντετριμμένος, κατάκοπος και απαρηγόρητος από την ήττα!

Σε λίγες ώρες πάλι μαζί ώστε να αναλύσουμε την "επόμενη μέρα" των "νικητών στις καρδιές όλων των φιλάθλων του Αρκαλοχωρίου" που ζωντάνεψε ξανά και χορεύει σε ρυθμούς μπάσκετ και Αναγγένησης!!

Οψόμεθα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου