τα πάντα για το stoixima

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η επόμενη μέρα για τους μαχητές της Αναγγένησης!


Αρχικά να επισημάνουμε ότι πολλοί από τους παίκτες έμειναν ξάγρυνποι την νύχτα μετά το ματς, όχι γιατί ήταν πικραμένοι και απογοητευμένοι, αλλά επειδή οι περισσότεροι από αυτούς εντοπίστηκαν σε γνωστό club της παραλιακής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.





Αξιοσημείωτο επίσης είναι να αναφέρουμε ότι παρά την μέτρια ψυχολογική κατάσταση που τους περιβάλλει μετά την ήττα του Σαββάτου και την τεράστια ευκαιρία να γράψουν το όνομά τους με χρύσα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου της Αναγγένησης, αλλά και του Κρητικού μπάσκετ, αρκετοί από τους πρωταγωνιστές αυτής της αρμάδας, παρευρέθησαν στο κλειστό του Λίντο, ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι φωτιά ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον Φιλαθλητικό που βρήκε νικητή την Αθηναική ομάδα.


Η κόπωση και η απογοήτευση ήταν εμφανής στα μάτια των παικτών της Αναγγένησης, ειδικότερα με τον Γιαβρίδη και τον Τζάνη, οι ποίοι έδειχναν συντετριμμένοι. Ο αρχηγός Δημήτρης «Dimitris» Σηφάκης ταξίδευε σε μακρινές πολιτείες. Το σώμα του ήταν στο Ηράκλειο, αλλά το μυαλό του σίγουρα κάπου μακριά! Περαιτέρω, οι παίκτες της Αναγγένησης ήταν όπως όλοι τους γνωρίζουν. Διακριτικοί, μετρημένοι και ιδιαίτερα σοβαροί. Τα γνωστά χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν.

Ας περασούμε όμως τώρα στην ανάλυση της επόμενης μέρας για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.
Ο Ντέμης «ο Γερμανός» akaPolish Hammer” Χατζής, πρέπει ήδη να βρίσκεται στην Πολωνία, όπου θα αφοσιωθεί στην συγγραφή μιας ακόμας μεγάλης επιτυχίας. Η πρώτη ήταν η παγκοσμίως πλέον γνωστή επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Το καλύτερο ψέμα».
Ο Μιχάλης «la bomba, bomber, ΔΕ ΣΦΑΛΩ, Μικάλης, ποντικομικρούλης» Γιαβρίδης,θέλοντας και μη θα πρέπει να παραμείνει στην Κρήτη για τις επόμενες 10 μέρες τουλάχιστον μετά από συμβουλή του φυσικοθεραπευτή της ομάδας μιας η σοβαρότητα του τραυματισμού του ήταν μεγαλύτερη απότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Έτσι ο νεαρός άσσος δεν θα μπόρεσει να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το ερχόμενο διάστημα. Επίσης κάπου ανέφερε ο Μιχάλης μας ότι ήδη ψάχνει για κατοικία στο Αρκαλοχώρι μιας και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα κοντά μας. Τέλος σίγουρα θα τον απολαύσουμε όπως κάθε καλοκαίρι στην παραλία του Αρίνα, όπου διαπρέπει με εξίσου μεγάλη επιτυχία στις ρακέτες (ιδέα δεν έχει).
Όσον αφορά τον οργανωτή αυτής της ορχήστρας, τον μαέστρο Γιάννο Τζάνη, αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για λίγες μέρες ακόμα στο κράτος (κάνοντας την απογραφή). Αργότερα και στα μέσα του καλοκαιριού πιθανότατα να τον δούμε να παραθερίζει κάπου στο εξωτερικό με την σύντροφό του απολαμβάνοντας τις διακοπές του και τις λίγες μέρες χαλάρωσης που του έχει αφήσει ο προπονητής της ομάδας.
Ο αρχηγός αυτής της ομάδας, ο οποίος κατά πολλούς θεωρήθηκε και πηγή ενέργειας και δύναμης για να συνεχίσουν οι παίκτες τις προσπάθειές τους, Δημήτρης Σηφάκης έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Είμαστε σίγουροι όμως ότι θα τον δούμε να παρεθερίζει σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, περιτριγυρισμένος από όμορφες παρουσίες.
Ο Γρηγόρης Ψαθάκης αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, προστατεύοντας καθημερινά πολλές οικογένειες και παραλλήλα είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνει και αυτό που αγαπάει περισσότερο από όλα. Να ασχοληθεί με το ψησίμο στην σχάρα τα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά του και φίλους, απολαμβάνοντας μια παγωμένη μπύρα στον κήπο.
Ο Ανδρέας Μαραγκάκης θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το scouting και την εύρεση νέων ταλέντων που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της την νέα χρονιά, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Ο Κωνσταντίνος “Sol” Σολάκης, ο Νίκος “Blue” Κριθινάκης, Γιώργος “Καλόγερος ή Donald Duck ο πάπιας” Καλογεράκης και ο Κωνσταντίνος “Stekas Green” Βελόγλου θα επιστρέψουν στα θρανία και στα βιβλία τους και το καλοκαίρι θα περάσουν πολλές ώρες στο γήπεδο, ώστε να είναι έτοιμοι για την νέα χρονιά, η οποία είναι γεμάτη απαιτήσεις.
Ο νεαρός Σέρβος άσσος, Billy Sempekopoulos «Τρελό Σερβάκι» και ο Θεόφιλος Χανιαλάκης, μάλλον θα περάσουν πολλές ώρες σε γνωστές παραλίες της Κρήτης όπως ο Τσούτσουρος και της Κροατίας στο Split.
Τέλος, ο Γκαστόνε, ο μάγος ως ένας μοντέρνος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο μεταμορφωτής αυτής της παρέας από καφενείο σε όμαδα έτοιμη να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο της κατηγορίας, ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ θα μας ενημερώσει για τα πλάνα του σε μια συνέντευξη μέσα στις επόμενες μέρες.
Ως τότε.............. Ίδωμεν...

7 σχόλια:

  1. για σένα δεν μας είπες τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. trelos trelos...xexasate..oti o sofoklis papoutsakis tha psaxei me polu prosoxh polous oikonomikous tropous gia na enisxisei thn kerkida ths anagennhshs me kathe mato tropo...telos h genea dihkisi ths omadas tha prospatheish me kathe dynamh na mazepsei llefta wste na vre lefta gia na kalhpsei to symbolaio tous giorgos kokkiadhs giannos bouldozas kai mikalhs giavridis trelobobas...eimai o anwnymos kai mwlis teleiwsa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti les re??o giavridis kanei papades stis raketes.afou gia ena diastima(palia,polu palia)eixe paratisei to basket kai paredide mathimata raketas se anilika koritsakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. treloi oloi 8eotreloi eimaste sth swsth omada..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά, το Split είναι στην Κροατία και δεν πρέπει καν να γράφεται έτσι. Αθλητική πρωτεύουσα της Ευρώπης (αν όχι του κόσμου ολόκληρου) και να μην ξέρουμε που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστή η παρατήρηση του Ψαρά, γι αυτό και το διορθώσαμε αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή