τα πάντα για το stoixima

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Όχι άλλο ριμπάουντ!!

Εντάξει βρε παιδιά, είπαμε all crazy basketball και τα μυαλά στα μπλέντερ, αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο..συμβαίνουν τόσα και τόσα στην ελληνική showbiz -και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης- καθημερινά!!!

Όσον αφορά στο Πανεπιστήμιο, ονόματα δε θα πούμε, οικογένειες δεν θα θίξουμε, οπότε οι "ζωηρούληδες" δεν έχουν λόγο να αγχώνονται (ιδιαίτερα). Στο συγκεκριμένο άρθρο δε θα αναφέρω κάτι για τους αγαπημένους μας συμφοιτητές, οπότε μπορείτε είτε να συνεχίσετε να διαβάζετε τα κοσμικά, είτε να διαβάσετε κάποια από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις για το μπάσκετ!! Βεβαίως έχω αρκετές γνωστές που και θα διαβάσουν τα κοσμικά και θα ανατρέξουν σε παλαιότερα άρθρα, όχι για να τα διαβάσουν, αλλά για να χαζέψουν τις φωτογραφίες των ομορφόπαιδων που τα πλαισιώνουν, όπως του Γιαβρίδη, του Τζάνη κλπ. Τώρα όμως θα αφήσω τις "σπόντες" στην άκρη και θα ξεκινήσω δουλειά!!!
Έκανα φύλλο και φτερό όλα τα gossip sites, για να σας σερβίρω τα πιο νόστιμα...



Μουζουράκης-Σολωμού..Σφύριξαν κι έληξε???


Οι φήμες εδώ και καιρό θέλουν την ηθοποιό με τον τραγουδιστή να είναι «στα μαχαίρια». Ένα νέο δημοσίευμα τώρα έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά σχετικά με τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στους δυο επώνυμους. Όπως διαβάσαμε σε ένθετο της εφημερίδας «Έθνος» είχαμε και νέα rock «σκηνή» ανάμεσα στο ζευγάρι όταν η ηθοποιός πήγε να δει τον Πάνο Μουζουράκη στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση. Αυτή η συνάντηση όμως φαίνεται να έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα αφού ξεκίνησε εκ νέου καυγάς ανάμεσά τους και η Μαρία Σολωμού αποχώρησε στη μέση του προγράμματος. Τώρα, οι φήμες θέλουν τον τραγουδιστή να σκέφτεται πολύ σοβαρά ένα ταξίδι στο εξωτερικό προκειμένου να ηρεμίσει και να σκεφτεί. Όσο για το φιλικό περιβάλλον των δυο επωνύμων; Ευελπιστεί όλο αυτό να είναι μια κακιά στιγμή και η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη να είναι και πάλι μαζί και αγαπημένοι! Η ιστορία θα δείξει…

Πριν ένα μήνα αυτός της έγραφε τραγούδια και αυτή χόρευε ανέμελη στο video clip του, ενώ έκλαιγε από τη συγκίνηση όταν η Μενεγάκη τής το ανέφερε στην πρωινή εκπομπή της. Τι να έγινε άραγε; Θα μείνουμε προς το παρόν με την απορία μέχρι να μας έρθει η είδηση σαν μάννα εξ ουρανού από την πολυαγαπημένη Χριστίνα Λαμπίρη!!


Επίθεση αγνώστων σε Πανταζόπουλο & Συσσωβίτη


Σοκαρισμένοι είναι τόσο ο Ηλίας Πανταζόπουλος όσο και ο Αλέκος Συσσωβίτης μετά από την επίθεση που δέχτηκαν ξημερώματα Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο άντρες στην προσπάθειά τους να σώσουν την σωματική ακεραιότητα αλλά και την τσάντα της κοπέλας που συνόδευαν πάλεψαν με πέντε αλλοδαπούς άντρες σε ένα δρόμο παράλληλο της οδού Αθηνάς. Διαδραματίστηκε καυγάς, οι αλλοδαποί ακόμα και με σπασμένα μπουκάλια τους επιτέθηκαν. Οι άντρες πιάστηκαν στα χέρια. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος, μάλιστα, κατέληξε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και οι γιατροί διέγνωσαν κάκωση μυών, η οποία προήλθε από τη συμπλοκή. Μέχρι τώρα ο μάνατζερ, ο οποίος ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη δεν έχει μιλήσει πουθενά αφού θέλει να μην κάνει καμία βεβιασμένη κίνηση-δήλωση. Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες αυτή η ιστορία δεν θα τελειώσει τόσο απλά.
Το θέμα είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.Την προανάκριση εκτελεί το αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας, το τμήμα της ασφάλειας και περιμένουμε τα αποτελέσματα σε 2-3 ημέρες. Μέχρι τώρα έχει κατατεθεί μήνυση αλλά αναμένεται και συμπληρωματική γιατί μην ξεχνάτε πως κινδύνευσε η ζωή τους. Εν αναμονή των εξελίξεων...! 


Σοκ στο παλάτι..ο William δεν θα γίνει μπαμπάς!!!


Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του «In Touch Weekly», η σύζυγος του πρίγκιπα William δεν μπορεί να τεκνοποιήσει λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε στην εφηβεία. Μάλιστα, ο βασιλικός γιατρός φέρεται να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.
Κατά το δημοσίευμα, η Camilla Parker Bowles είναι γνώστης του προβλήματος της Catherine, η οποία το συζήτησε μαζί της. Μάλιστα, κάποιοι θέλουν την δούκισσα της Κορνουάλλης ως το άτομο που διέρρευσε την πληροφορία - σοκ στα media.
Τι κι αν μόλις επέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι; Οι φήμες για το αν ο William θα γίνει ποτέ μπαμπάς δίνουν και παίρνουν, με το παλάτι να αναμένει το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης μπας και μπει ένα τέλος σε όλα αυτά!
Πάντως, αν το δημοσίευμα ευσταθεί, το πριγκιπικό ζεύγος δεν θα αποκτήσει ποτέ διάδοχο αφού η βασιλική παράδοση απαγορεύει την υιοθεσία! Εκτός κι αν William και Catherine αποφασίσουν να παραβλέψουν το πρωτόκολλο και σε αυτή την περίπτωση, όπως έκαναν αρκετές φορές στον γάμο τους...



Κι έρχομαι εγώ να συμπληρώσω... ούτε γαλαζοαίματη, ούτε γόνιμη...σκάρτο πράμα πήρες Γουίλι...


Lady Gaga: έχω κάνει τρίο



Για ακόμη μία φορά η εκκεντρική Lady Gaga βρήκε τρόπο για να προκαλέσει...
αυτή τη φορά μιλώντας για τις ερωτικές της συνευρέσεις. Καλεσμένη σε ραδιοφωνικό σταθμό υψηλής ακροαματικότητας, αποκάλυψε πως έχει κάνει τρίο και μίλησε για την εμπειρία της αυτή, με πικάντικες μάλιστα λεπτομέρειες.
Αναλυτικότερα σε ερώτηση του ραδιοφωνικού παραγωγού σχετικά με τις επιλογές της στο sex εκείνη εκμηστηρεύθηκε πώς έχει συνευρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με 2 άτομα ταυτόχρονα, αλλά απέφυγε να αποκαλύψει εάν το «τρίτο πρόσωπο» ήταν άνδρας ή γυναίκα.
«Όχι! είναι Οk το τρίο!», είπε γελώντας. «Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά. Απλώς μπορώ να πω την αλήθεια», πρόσθεσε. Η ερώτηση και η ανάλογη αποκάλυψη ήρθαν μετά το τηλεοπτικό σκετσάκι στο οποίο συμμετείχε η διάσημη τραγουδίστρια σχετικά με τρίο, ύστερα από πρόσκληση του τραγουδιστή Justin Timberlake και του κωμικού Andy Samberg. Οι δύο άνδρες προσέγγισαν την 25χρονη σταρ για να συμμετάσχει στο κωμικό σκετσάκι για το Saturday Night Live αν και ντρέπονταν να της πουν τι ακριβώς την ήθελαν. «Δεν μίλαγαν με τίποτα. Τελικά τους το ‘’έβγαλα’’. Ήταν τόσο χαριτωμένο!», δήλωσε αργότερα η Lady Gaga.

Αγαπητή μου Lady Gaga, εγώ ξέρω τουλάχιστον 10 που έχουν κάνει τρίο, αλλά καριέρα σαν τη δική σου κανείς τους!! Μάλλον άλλο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου...


Κατίνες μου, αυτά για απόψε.... Θα επιστρέψω δριμύτερη μια από αυτές τις μέρες με περισσότερα κουτσομπολιά, να είστε stand by..μπορεί να σας αφορούν!!!!!!!!!



2 σχόλια:

  1. epitelous k ena fusiologiko ar8ro... bare8hkame na diabazoume edw mesa gia pistolero k tous 10 pou htan uperoxoi.. kserw kai allous pou einai uperoxoi alla den to kanoume kai 8ema.. toulaxiston an einai na akoume sunexeia gia tous idious na emba8unete perissotero k sthn proswpikh tous zwh... koutsompolia 8eloume.. oxi epidwseis mesa sto ghpedo.... i lady gaga dilwse oti exei kanei trio.. auto einai eidhsh... oi a8lhtes sas einai asphloi...? kserw pollous pou exoun kanei h' 8a h8elan na kanoun... as bgoun loipon ola sth fora... mhn deiksete eleos apo dw k pera... auta apo mena.. kai gia oti ma8ainw 8a boh8aw k egw sthn plhroforhsh tou koinou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agapite anonime anagnosti tha perimeno mail sou me oti theleis na vgaleis sth fora..edo ta leme ola exo apo ta dontia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή