τα πάντα για το stoixima

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αυτος ειναι ο Δυναστης....

Σε συνεχεια των αφειρωματων μας στο εσωτερικο πανεπιστημιακο πρωταθλημα μπασκετ σημερα θα ασχοληθουμε με τον Φραγκισκο Αλβερτη του πρωταθληματος τον ενα και μοναδικο δυναστη Παναγιωτη Νικοπουλο.







Ο νεαρος φοιτητης απο την μακρινη Αλεξανδρουπολη αποτελει ενα μικρο μιδα για το πρωταθλημα και την ομαδα του CSD.O Π.Νικοπουλος αποτελει εδω και χρονια τον ακρογωνιαιο λιθο της δυναστειας του CSD.Ειναι ο αργχηγος εντος και εκτος γηπεδου,ο εμπνευστης των υπολοιπων και βεβαια αυτος που στο τελος θα σηκωσει τις κουπες.

Θα μας πειτε τωρα γιατι ολα αυτα ....μα γιατι απλα τα εχει παρει ολα...εχει 3 τιτλους με την ομαδα των Υπολογιστων τα τελευταια 4 χρονια και το αξιοπεριεργο ειναι οτι την μια φορα που το εχασε το εχασε απο τον εαυτο...Για να σας το ξεμπερδεψουμε...η μεικτη ομαδα που το σηκωσε εκεινη την χρονια ειχε στο ροστερ της τον Νικοπουλο...

Αυριο λοιπον ο Παναγιωτης με την αρμαδα του CSD και αξιους συμπαραστατες τον σκορερ Γιαννο Τζανη και τον ανθρωπο που δινει τους τιτλους ριχνονται στην μαχη των ημιτελικων με φοντο τον τελικο της Πεμπτης και το πρωτο σκαλι του βαθρου..

Φημες λενε....
...οτι ο Νικοπουλος εχει ξεκινησει ηδη τα βαρη...οχι γιατι ερχεται καλοκαιρι αλλα για να σηκωσει το βαρυτιμο τροπαιο.
...οτι ο φιλος,συγκατοικος και παικτης του ΤΕΜ Μιχαλης Γιαβριδης περναει ωρες στο δωματιο του Νικοπουλου, οταν ο Νικ λειπει απο το σπιτι, χαζευοντας τις αμετρητες κουπες.

αλλα αυτες ειναι μονο φημες ..ποιος δινει σημασια...


1 σχόλιο: