τα πάντα για το stoixima

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Το μηλον της Εριδος.....

Απο αυριο ξεκινουν τα μπανια και οι διακοπες για τον σεντερ της Αναγεννησης Αρκαλοχωριου που ομως δεν θα ειναι τοσο ξενοιωστες καθως το τηλεφωνο του αναμενται να σπασει αφου αποτελει τον νουμερο ενα στοχο για πολλες ομαδες οχι μονο του τοπικου πρωταθληματος αλλα και των εθνικων κατηγοριων.


Ο Ηρακλειωτης δυναμικος σεντερ μετα απο μια σειρα εκπληκτικων εμφανισεων με την φανελα της Αναγεννησης εχει κεντρισει το ενδιαφερον ολων σχεδον των ομαδων της Α ΕΚΑΣΚ.Φημες θελουν τα Χανια αλλα και τον Ανδρογεα να τον εχουν βαλει στο ματι πιστευοντας οτι αποτελει τον παικτη που μπορει να κανει την διαφορα στο ζωγραφιστο.Αγκαθι βεβαια αποτελουν οι υψηλες αποδοχες του παικτη αλλα και οι δυο ομαδες ειναι ετοιμες να κανουν την υπερβαση.



Ο Γιαννης Κοκκινος (προπονητης Ηροδοτου) βλεπει στο προσωπο του Κοκκιαδη το εργαλειο που θα του λυσει τα χερια στον μαραθωνιο της Γ Εθνικης ,και δεν ειναι τυχαιο οτι εκφραστηκε με ιδιαιτερως κολακευτικα σχολια για τον παικτη σε προσφατες δηλωσεις του.

Απο την πλευρα του ο παικτης δηλωνει ηρεμος και με διαθεση να συζητησει καθε προταση μετα τις διακοπες του σε θερετρο της Ολλανδιας.

Το σχολιο μας : Ο Γιωργος Κοκκιαδης αποτελει ισως οτι καλυτερο θα κυκλοφορησει φετος στην μεταγραφικη αγορα και οποια ομαδα τον αποκτησει περνει μεγαλο πλεονεκτημα στην υποθεση ανοδος.Γνωμη μας ειναι οτι ο παικτης εχει ποιοτητα για παραπανω κατηγορια κατι το οποιο ισως του δωσει ενα καλο συμβολαιο στην Γ αλλα γιατι οχι και σε μεγαλυτερη ακομα κατηγορια.


6 σχόλια:

  1. mixali giavridi eisai terastios.aksizeis na paizeis toulaxiston sti Γ ethniki.eisai arrwsteia paixtara mou.s' euxaristoume gia tis omorfes mpasketikes stigmes pou mas prosfereis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις πολύ ωραία μάτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. me diafora o kaluteros raketistas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mwlis twra eftase h prwth epishmh protasei apo omada ypshlhs kathgorias kai opws ola deixnoun epeidh h protash einai para polu dyskolo na aporifth apo thn ftwxei oikogeneia ths anagennhshs tha vrei thn nea sezon ton giorgo kokiadh sthn A2...dn xexname omws to terastio symbolaio tou giorgou...opou mono mia omada ths A2mporei na to kalhpsei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή