τα πάντα για το stoixima

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Dirk vs Lebron & ""My precious""


Λίγο υπομονή ακόμα και οι τελικοί του NBA θα είναι γεγονός και το ερώτημα είναι Mavericks ή Heat ; Όταν όμως μιλάμε για πρόσωπα το ερώτημα μετατρέπεται σε Dirk ή Lebron;





Για να πούμε την αμαρτία μας η στήλη έχει ποντάρει στον Γερμανό αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει το Βασιλιά και ας είναι ακόμα γυμνά τα χέρια του από δαχτυλίδια.






Ο Nowitzki στα 33 του έχει πλέον καθιερωθεί ως ο απόλυτος Ευρωπαίος ηγέτης που οδηγεί τις ομάδες του ψηλά αλλά δεν είχε κατακτήσει τίποτα ακόμα και ίσως αυτή να είναι η τελευταία του ευκαιρία. Λέμε ίσως γιατί υπάρχει και ο Jason Kidd που το προσπαθεί από το 1994 παρακαλώ αλλά στα 38 του θα διεκδικήσει και αυτός τον παρθενικό του τίτλο. Ο Γερμανός είναι πολύ συμπαθείς στην Ευρώπη και κατέχει τέτοια θέση όχι μόνο στο Dallas αλλά και στο NBA που δεν μπόρεσαν να έχουν θρυλικοί Ευρωπαίοι όπως οι Kukoc, Stojakovic, Sabonis και άλλοι.




Από την άλλη ο Lebron είναι αυτή την στιγμή ότι πιο επιβλητικό έχει να δείξει το NBA. Το marketing του NBA χρειάζεται τον μύθο του Βασιλιά αλλά χωρίς τίτλο στα 27 του πλέον έχει αρχίσει να ξεφτίζει. Ο James έχει την τύχη να βλέπει δίπλα του άλλος 2 αστέρες μεγάλου βεληνεκούς που δημιουργούν το δικό τους Big Three όπως επίσης και την αλεπού που ακούει στο όνομα Pat Riley, ένα έξυπνο μπασκετάνθρωπο που τον έφερε στους Heat.








Οι Αμερικάνοι αγαπούν τον Nowitzki όμως θέλουν και την δημιουργία ενός νέου μύθου. Η στήλη ψηφίζει τον Γερμανό τα υπόλοιπα στο παρκέ. Οψόμεθα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου