τα πάντα για το stoixima

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

O Φιλαθλητικος στην Β Εθνικη...Το Ηρακλειο στα μπαραζ...

Κατωτερο των περιστασεων παρουσιαστηκε το Ηρακλειο στο ματς-τελικο με τον Φιλαθλητικο στο Λιντο.Μετα απο ενα πολυ ωραιο παιχνιδι αναμεσα σε δυο δυνατους αντιπαλους ο Φιλαθλητικος πηρε παναξια το εισητηριο για την Γ Εθνικη.

Το κλειστο του Λιντο εζησε μεγαλες στιγμες και θυμησε σε ολους παλιες καλες εποχες οταν το Ηρακλειο επαιζε στα σαλονια της Α1 καθως εκατονταδες κοσμου το κατεκλυσαν.



Το παιχνιδι προσεφερε αφθονο θεαμα στους φιλαθλους αλλα δυστυχως δεν ειχε το αποτελεσμα που ολοι προσδοκουσαν στο Ηρακλειο.Ο Φιλαθλητικος κατεβηκε απολυτα ετοιμος και προσηλωμενος στο παιχνιδι.Ελεγχε τον ρυθμο απο την αρχη του αγωνα και εβγαλε στο παρκε ζωντανια και εθνουσιασμο απορροια των νεαρων παικτων που ειχε στο ροστερ του.Εντυπωση εκαναν τα πολλα ελευθερα σουτ που εβγαλε η ομαδα του Φιλαθλητικου και τα αθλητικα προσοντα των παικτων του,οι οποιοι επαιξαν κατα διαστηματα εκπληκτικο μπασκετ.Ιδιαιτερη μνεια πρεπει να γινει στον 20αχρονο playmaker Γκικα ο οποιος εκλεψε καρδιες στο κλειστο του Λιντο.Φοβερα αλτικος ,παρα το μικρο του μποι ,γρηγορος,μυαλωμενος και ωριμος στο παιχνιδι του καταφερε να οργανωσει αψογα του παιχνιδι του Φιλαθλητικου αλλα και να εκτελεσει οταν χρειαστηκε.

Απο την αλλη πλευρα το Ηρακλειο δυστυχως δεν καταφερε να εκμεταλλευτει τον παραγοντα εδρα και την εμπειρια των παικτων του.Ολοι του οι παικτες υστερησαν πλην ισως του Στεφανακη ο οποιος ομως πηρε και καποια τραβηγμενα σουτ.Η ομαδα εδειξε να επηρεαζεται σε μεγαλο βαθμο απο την κακη αγωνιστικη παρουσια του Χαριση,ο οποιος προερχονταν απο τραυματισμο.Το Ηρακλειο μην εχοντας λυσεις απο τον παγκο δεν καταφερε να ανταποκριθει στον γρηγορο ρυθμο του Φιλαθλητικου και μοιραια παραδοθηκε στο τελευταιο δεκαλεπτο.


Ο καλος: Ο γκαρντ του Φιλαθλητικου Γκικας ηταν ολα τα λεφτα σημερα.Εκανε τα παντα σημερα σκοραρε(12(2)),οργανωσε, μοιρασε ασσιστ και ετρεξε το γηπεδο.Δικαια απεσπασε το χειροκροτημα και τα κολακευτικα σχολια απο ολους στο Λιντο.

Ο κακος: Χρηστος Χαρισης.Ο σταρ του Ηρακλειου σαφως επηρεασμενος απο τον τραυματισμο κινηθηκε σε ρηχα νερα και δεν ηταν αυτος που ολοι περιμεναν.Παντως μετα την ληξη του ματς χειροκροτηθηκε απο τον κοσμο αναγνωριζιντας την αξια του και την προσφορα στο κρητικο μπασκετ.

Που κριθηκε :Στην ευστοχια των παικτων του Φιλαθλητικου εξω απο την γραμμη των 6.75 μ. και στο πλουραλισμο που εδειξε σε αμυνα και επιθεση η ομαδα της Αθηνας.Ο Φιλαθλητικο εδειξε ομαδα με σχεδιο και σαφη στοχο στο παιχνιδι.

Τι μας αρεσε :Η ενεργητικοτητα και η διαθεση των νεαρων παικτων του Φιλαθλητικου,μιας ομαδας που εβγαλε υγεια στο παρκε.

Τι δεν μας αρεσε :Το Ηρακλειο.Παρουσιαστηκε νωθρο ,ασυνδετο και ομαδα χωρις λυσεις που στηριζεται μονο στην καλη μερα του μεγαλου της σταρ Χρηστου Χαριση.

Τι θα θελαμε να ξαναδουμε :Το κλειστο του Λιντο γεματο.Γεματο απο κοσμο που ειχε στο μυαλο του μονο να διασκεδασει το ματς και να βοηθησει την ομαδα του.Χειροκροτησε τους παικτες .νικητες και ηττημενους, και φυσικα την ατραξιον του πρωταθληματος Χαριση.

Το σχολιο μας :Πολυ καλο παιχνιδι με γρηγορο ρυθμο και ωραιες φασεις.Ο Φιλαθλητικος δικαια και, κακα τα ψεματα, πολυ ευκολοτερα απο οτι ολοι περιμεναν πηρε το ματς και την απευθειας ανοδο.Το Ηρακλειο θα πρεπει να μαζεψει γρηγορα τα κομματια του και να προσηλωθει στα δυσκολα ματς που ακολουθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου