τα πάντα για το stoixima

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Kαι ομως το καταφεραν....

Και ομως το καταφεραν ...και σιγουρα δεν αναφερομαστε στους παικτες του Παναθηναικου αλλα στις αλλες τρεις ομαδες των play-offs που καταφεραν ,γιατι περι κατορθωματος προκειται, να βγαλουν στο Ch.league αυτον τον Παναθηναικο και μαλιστα μετα απο 2 ηττες στους πρωτους 2 αγωνες των play-off.






O Παναθηναικος παιζοντας χτες σχετικα καλα με την ΑΕΚ κερδισε ευκολα το ματς και πηρε το εισητηριο για τα προκριματικα του Αυγουστου..και για να ακριβολογουμε ο Σισε κερδισε ευκολα την ΑΕΚ σκοραροντας δις και θυμιζοντας σε ολους ποσο κριμα ειναι με ενα τετοιο φορ ο Παναθηναικος να παρουσιασε τετοια ομαδα φετος.

Βεβαια τα καλυτερα ερχονται...και του χρονου θα πεσει το γελιο της αρκουδας με αυτα που βλεπουμε απο τον Παναθηναικο...ολοι φευγουν και ο τελευταιος να κλεισει την πορτα...Ο τελευταιος ,μετα τους Λετο,Νινη,Τζορβα,Μπουμσονγκ,Ζιλπερτο που ουσιαστικα αποτελουν παρελθον, φαινεται να ειναι ο Σισε ,ο οποιος τουλαχιστον φευγει και αφηνει πισω του σεντονι.....Και θα μου πειτε ...ποιος θα μεινει??ελα μου ντε...εδω μεχρι και ο Μπαλνκο δηλωσε οτι δεν παει στους πρασινους...Η λογικη λεει οτι θα ξαναζησουμε εποχες με μεταγραφες τυπου...το καλυτερο ταλεντο της Ρουμανιας,ο μελλοντικος ηγετης της εθνικης Κροατιας,το πολωνικο θωρηκτο κτλ.Ολα αυτα αν βεβαια εχουν καταφερει να βρουν διοικηση στον Παναθηναικο πριν το τελος των μεταγραφων πραγμα δυσκολο οπως παει η δουλεια....


Υ.Γ. 1 : Θελουν λεει εκει στον Παναθηναικο να κρατησουν τον ανεκδιηγητο Φερειρα...γελαει ο κοσμος..και ο Μαρινακης φυσικα.

Υ.Γ 2 : Τουλαχιστον γυρναει ο Ματος...

Υ.Γ 3 : Ο Αμπτουν δεξι χαφ στον Παναθηναικο?? Καλη προσθηκη...τετοια εθνικοτητα η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε ο Παναθηναικος.

Υ.Γ 4 : Αυτος ο Καραγουνης ποτε θα το κοψει??

Υ.Γ 5 : Ειπαμε ειμαστε μπασκετικο blog αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω και να μην γραψω για τον φετινο ποδοσφαιρικο Παναθηναικο...

Το ανεκδοτο της Ημερας : Ο Παναθηναικος του Γοντικα θα παρει φετος τα κοζα της διαιτησιας!!

1 σχόλιο: