τα πάντα για το stoixima

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Mια προβλεψη που δυσκολα να μην επαληθευτει....

Και τωρα οι δυο τους....Παναθηναικος και Ολυμπιακους κοντραρονται σημερα στις 22:00 στο ΣΕΦ στον πρωτο τελικο του πρωταθληματος σε ενα τελικο που ολοι περιμεναν.

Μαζι θα προσπαθησουν να αποκρυπτογραφησουμε τον αγωνα και να επιχειρησουμε οσα αδοκιμο και αν ακουγεται για ενα τετοιο τελικο να κανουμε μια προβλεψη.




Παμε λοιπον....ξεκαθαρο φαβορι ο πρωταθλητης Ευρωπης ο Παναθηναικος και το ματς θα τελειωσει με μια διαφορα 5-9 ποντων υπερ του φιλοξενουμενου Παναθηναικου...Εκπληξη ?Δεν νομιζω Τακη...η καλυτερα δεν νομιζω Ντουσαν...
Αλλα ας το αναλυσουμε λιγο..
Ο Ολυμπιακος τρεχει ενα 3-0 υπερ του Παναθηναικου φετος πραγμα που του δινει αυτοπεποιθηση.Δυστυχως ο προπονητης του Ολυμπιακου θα στερηθει την πολυτιμη παρουσια του Νεστεροβιτς.Ο Σπανουλης σαν αλλος Λακοβιτς δειχνει αφαντος στα ματς με τους πρασινους.Επισης οι πρωταθλητες Ευρωπης πηραν ουσιαστικα το ροζ φυλλο αγωνα στο μεταξυ τους ματς στο ΣΕΦ.Προσθετοντας σε αυτα οτι καλος καλος ο Ιβκοβιτς αλλα οταν κατεβαινει σε ενα τελικο η αλεπου Ζελικο Ομπραντοβιτς οι τιτλοι πανε μονομπαντα.. μπορουμε να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα του τι θα δουμε αποψε.

Η λογικη λεει οτι ο Παναθηναικος θα παει σημερα σε ενα πιο σετ παιχνιδι ταιζοντας τον αφιονησμενο Μπατιστ και προσπαθοντας να φορτωσει τον Μπουρουση με φαουλ,και αν βγει εκτος παιχνιδου ο -δεκα μερες ελεγες-Μπουρουσης ο Παναθηναικος δυσκολα θα χασει. Κατι αντιστοιχο που εκαναν οι πρασινοι στον ημιτελικο με την Σιενα.. Ο Νικολας δυσκολα θα συνεχισει να ειναι τοσο αστοχος απο την περιφερεια.Ο Διαμαντιδης ειναι απλα ο καλυτερος παικτης στην Ευρωπης.Αν λοιπον ο Καλαθης παει καλα πανω στον Τεοντοσιτς και οι Τσαρταρης ,Σατο, και Φωτσης πιασουν απλα τους μεσους ορους τους κυριως στα ριμπαουντ ο αυτοκρατορας Παναθηναικος δεν χανει.Αν και κατι μου λεει οτι την διαφορα θα την κανει ο οικοδομος απο το Βελιγραδι Μιλενκο Τεπιτς...Γελασατε?..τα συνηθιζει εξαλλου κατι τετοια ο Ζελικο..

Το ματς λοιπον κατα την γνωμη μας θα ξεκινησει με τον Ολυμπιακο να μπαινει δυνατα και να προσπαθει να ανοιξει το ματς,λογικα καπου στο ημιχρονο το ματς θα ισορροπησει και απο εκει και μετα παμε ολοταχως για break..Λιγο το βαθος του Παναθηναικου,λιγο οι μετρια front line του Ολυμπιακου,λιγο οι φορμα των Μπατιστ -Διαμαντιδη ...ε και λιγο ο αερας του πρωταθλητη Ευρωπης φτανουν για να εχει το ματς ο Παναθηναικος γυρω στους 6-7 ποντους με την κορνα της γραμματειας..

Μα διαολε... που λεει και ενας γνωστος μου...ποσες φορες πια θα χασει ο Ζελικο απο τον κουμπαρου του?Καιρος δεν ειναι να πληρωσει και κανενα τραπεζι και ο Ντουσαν?

Καλη τηλεθεαση και...τα λεμε αυριο σχολιαζοντας τον αποτελεσμα του αγωνα ...

1 σχόλιο:

  1. Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω ο αερας του πρωταθλητη Ευρωπης (δικαια) εξανεμιστικε στον τελικο κυπελου..Σιγουρα θα ειναι ενα ντερμπυ οπως ηταν και τα προηγουμενα τρια φετινα ματς αλλα πιστευω οτι δυσκολα ο μαθητης θα καταφερει να κερδισει τον δασκαλο (ομπραντοβιτς-ιβκοβιτς) και αυτο εχει φανει στα 3 ματς..ΠΙστευω οτι αν ο Ολυμπιακος πιασει την αποδοση που πιανει φετος συνηθως εναντιον του Παναθηναικου δεν χανει,εκτος του οτι ο Παναθηναικος με την απουσια του Περπερογλου χανει μια σημαντικη βοηθεια απο την περιφερεια ο Ολπυμιακος φαινεται να το θελει πιο πολυ φετος και δειχνει ετοιμος να το κανει και πραξη μεσα στο γηπεδο...Ιδωμεν..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή