τα πάντα για το stoixima

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ :Στοιχημα απο την πλευρα του προπονητη...


Καλησπερα...να λοιπον που φτασαμε στο πιο κρισιμο παιχνιδι της σειρας των τελικων της Α1...Η σειρα δεν πηγε οπως πολλοι θα περιμεναν, ισως οι περισσοτεροι πιστευαν οτι ο Ολυμπιακος θα ηταν πιο ανταγωνιστικος , πιο ψυχωμενος και πιο αποτελεσματικος απο τον αντιπαλο του ομως ο ΠΑΟ ειναι ομαδα με ολη την σημασια της λεξεως οποτε βρεθηκαμε στο ιδιο εργο θεατες.


Στο σημερινο παιχνιδι σιγουρα το απολυτο φαβορι ειναι ο ΠAO και μια πιθανη νικη του Ολυμπιακου θα μου προξενησει εκπληξη...Βρισκομενος στην αντιπερα οχθη απο τον tripontakia θα σας προτεινω και γω με την σειρα μου καποια σημεια που μπορειτε να πονταρετε και που πιστευω οτι θα κινηθει το παιχνιδι

1) Θα πονταρω σαν αποτελεσμα την ισοπαλια δλδ θα υπαρξει παραταση που δινει 15,00 και σαν δευτερο σημειο οτι ο Παο θα κερδισει με 1-5 ποντους που δινει 4,00।
2) Σαν πρωτο σκορερ θα προβλεψω τον Νικολας με αποδοση 8,00 και σαν δευτερο σημειο αλλος παικτης με αποδοση 12,00
3) Ημιχρονο-Τελικο προτεινω το 1-χ που δινει αποδοση 30,00
4) Περιοδο με τους περισσοτερους ποντους προτεινω την 3η με αποδοση 3,70
5) Τελος προτεινω το over 147,5 ποντους με αποδοση 1,80

Αυτα και απο μενα॥ευχομαι να δουμε ενα πολυ ομορφο και συναρπαστικο παιχνιδι οπως ηταν και τα προηγουμενα τρια παιχνδια της σειρας και να μην συμβει το παραμικρο στο γηπεδο οποιος και αν ειναι ο νικητης.

Y.G : ελπιζω η διαιτησια να σταθει στο υψος των περιστασεων και να μην γινει ο αρνητικος πρωταγωνιστης οπως στο δευτερο παιχνιδι οπου εσφαξε με το βαμβακι τον ΟΣΦΠ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου