τα πάντα για το stoixima

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Xeirobombidas Κυριακης! καλησπερα!

Καλησπερα σε ολους τους φιλους του νεου διαδικτυακου blog all crazy basketball..
Aισθανομαι την υποχρεωση και εγώ με τη σειρά μου να χαιρετίσω την κίνηση αυτή και να συνδραμω οσο μπορω για να προσφερουμε σε εσας το καλυτερο αποτελεσμα, δηλαδη αντικειμενικη και σφαιρικη ενημερωση επι παντος επιστητου.

Εμεις θα τα λεμε εδω κυριως για το στοιχημα και οτιδηποτε αλλο εχει να κανει με τον τζογο γενικοτερα!


Για σημερα ομολογω οτι δεν εχω μελετησει το κουπονι οσο θα ηθελα γιαυτο θα σας προτεινω σημεια για τα αποψινα παιχνιδια της superleague

Παναθηναϊκος - Παοκ
 Ολα για ολα τα παιζει ο παναθηναϊκος αποψε αφου μετα τα προσφατα αποτελεσματα φιγουραρει στην τριτη θεση της σχετικης βαθμολογιας με ορατο τον κινδυνο να μεινει εκτος champions league αλλα και εκτος θεσεων που οδηγουν κατευθειαν στα playoff του Europa league.Εμφατικη νικη πετυχε επι του βολου στο ΟΑΚΑ την προηγουμενη αγωνιστικη  με 3-0,σκορ που εδειξε οτι συνερχεται απο τα συνεχομενα χαστουκια και ελπιζει για κατι καλυτερο.Απων θα ειναι ο κατσουρανης ο οποιος τιμωρηθηκε με κοκκινη καρτα.

 Στον αντιποδα ενθουσιασμος επικρατει στις ταξεις του Παοκ για την μεχρι τωρα πορεια τους στο μινι πρωταθλημα των play off αφου βρισκονται στην πρωτη θεση και κρατανε την τυχη στα χερια τους οσον αφορα το εισητηριο του champions league... αλλωστε το εχουν ξανακανει και περυσι.
 Το ίδιο σύστημα που χρησιμοποίησε στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να παρατάξει και πάλι στο ίδιο γήπεδο ο Μάκης Χάβος. Ο προπονητής τους ΠΑΟΚ θα επαναφέρει το 4-3-3, με ενισχυμένο κέντρο, αφού θέλει να αποδιοργανώσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας.
Μεγαλος απων ο Βιεϊρινια που ταλαιπωρειται απο τραυματισμο.

Προταση: Αρκετα δυσκολο ματς για προγνωστικα αλλα πιστευουμε οτι εστω και δυσκολα ο παναθηναϊκος θα βρει τροπο να παρει το ματς. ασσος στο 1.57 (bet365)


Ολυμπιακοσ Βολου - ΑΕΚ
Φαινεται να της πηγαινουν τα play off μεχρι στιγμης της αεκ που εχει δειξει πολυ καλα σημαδια... Κερδισε τον βολο την πρωτη αγωνιστικη, ισοπαλια ευκολα εκτος με Παο την δευτερη, διεσυρε με 3-0 τον Παοκ στην τριτη και στο τελευταιο ματς παρολο που εχασε, επαιξε καλη μπαλα εχοντας και παραπονα απο τη διαιτησια...
Ενα καραβι προβληματα εχει να αντιμετωπισει ο ανδαλουσιανος προπονητης αφου εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μάκος και οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Καφές, Γιάχιτς και Μπλάνκο, ενώ ο Μίτσελ παρά τις ενοχλήσεις που είχε στον έσω πλάγιο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Στοχος πλεον του Ολυμπιακου Βολου ειναι να κοψει την πρωτια απο την Αεκ και ετσι να παρει αυτος το εισιτηριο για το Europa league.Πραγμα που θα το καταφερει αν νικησει αποψε στο Πανθεσσαλικο.
Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν προτίθεται να αλλάξει το αγωνιστικό του πλάνο, αν και τις τελευταίες ημέρες έκανε εντατικά στους παίκτες του για τις στημένες φάσεις, από τις οποίες απειλεί συχνά ο «Δικέφαλος».

Προταση: Επισης δυσκολο ματς για προγνωστικα αλλα πιστευουμε οτι η ΑΕΚ θα φυγει με το ροζ φυλλο αγωνα .Ρισκαρουμε στο διπλο και 2,25 αποδοση. (bet365)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου