τα πάντα για το stoixima

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Γ Εθνική : Ηράκλειο -Φιλαθλητικός- έτοιμος ο Χρήστος Χαρίσης.

 Τα ψέματα τελείωσαν!
Bookmark and Share
πηγή : www.basketblog.gr,www.kretaworldbasket.gr

Ηράκλειο και Φιλαθλητικός θα διεκδικήσουν σε σαράντα αγωνιστικά λεπτά την άνοδο στη Β' Εθνική. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τελικά στη διάθεση τους τόσο τον Γιάννη Στεφανάκη όσο και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Χρήστο Χαρίση, καθώς ο έμπειρος γκαρντ είναι έτοιμος ιατρικά και θα

δώσει κανονικά το παρόν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα.



Με βάση αυτή την εξέλιξη, οι Κρητικοί θα έχουν στη διάθεση τους έναν παίκτη-βαρόμετρο, ο οποίος με την πείρα του μπορεί να δώσει τη λύση στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα αλλά και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πίεσης του Φιλαθλητικού στην περιφέρεια.

Όλοι οι προπονητές που έδωσαν τις προβλέψεις τους για τον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες τόνιζαν πως ενδεχόμενη παρουσία του Χαρίση δίνει ένα σοβαρό πλεονέκτημα στο Ηράκλειο. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

Φιλαθλητικός : μέχρι τέλος η αγωνία για συμμετοχή Βαρυπάτη και Ηλόπουλου

Ο Φιλαθλητικός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της χρονιάς απέναντι στο Ηράκλειο. Ο Τάκης Ζήβας και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να αλώσουν το Ηράκλειο και να πάρουν το διπλό που θα τους δώσει την άνοδο στη Β' Εθνική.

Ο έμπειρος προπονητής θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να διαπιστώσει την κατάσταση των τραυματιών Βαρυπάτη και Ηλιόπουλου. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για τον πρώτο είναι μοιρασμένες ενώ ο δεύτερος αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να δώσει το παρόν στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Εξάλλου, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την συμπαράσταση περίπου 50 φίλων τους στο Ηράκλειο που θα τους εμψυχώσουν.

Ηράκλειο - Μανόλης Δημητριάδης : "το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες"

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση-τελικό ανάμεσα σε Ηράκλειο και Φιλαθλητικό που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Β' Εθνική. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Μανόλης Δημητριάδης, μίλησε στο kritikobasket.gr για την αναμέτρηση με τους "ερυθρολεύκους" του Φιλαθλητικού.

- Πως είναι η αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, λίγες ώρες πριν τον...τελικό;

"Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να πεις τίποτα  για την ψυχολογία της ομάδας. Τα παιδιά γνωρίζουν  και αναλαμβάνουν το βάρος  και τη σημασία του μεγάλου αυτού αγώνα. Αγωνιστικά σίγουρα θα αγωνιστεί ο Στεφανάκης, ενώ για τον Χαρίση, οι πιθανότητες είναι πενήντα-πενήντα. Το βράδυ της Πέμπτης  θα μπορούμε να ξέρουμε περισσότερα κι αν  θα μπορέσει να αγωνιστεί (σ.σ. σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα αγωνιστεί κανονικά)".

- Που νομίζετε ότι θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής;

"Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Φιλαθλητικός είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που τρέχουν πολύ, ενώ παίζουν και με ένστικτο. Αγαπά το ελεύθερο μπάσκετ. Από την άλλη εμείς είμαστε ομάδα με εμπειρία αλλά που μπορεί να τρέξει όταν χρειαστεί. Μπορούμε να διαχειριστούμε  όποιες καταστάσεις δημιουργηθούν στον αγώνα. Όπως κι αν έχει, θεωρώ ότι η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της, αυτή θα είναι η νικήτρια".

- Φέτος η Κρήτη γνωρίζει για πρώτη φορά στην μπασκετική της ιστορία μεγάλες στιγμές καθώς όλες οι ομάδες τις σημειώνουν επιτυχίες. Τι έχετε να πείτε γι αυτό;

"Το Κρητικό μπάσκετ φέτος δίνει ισχυρό παρών σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες. Ο ΑΓΟΡ του Σ. Κουφού θα ανέβει για μένα στην Α1.Ο ΟΦΗ από του χρόνου  θα αγωνίζεται στην Α2, ενώ κι ο Εργοτέλης παρέμεινε στην κατηγορία. Επίσης ένας εκ των Ηροδότου και Αναγέννησης θα ανέβει στην Γ' Εθνική. Ελπίζουμε πως κι εμείς θα είμαστε του χρόνου στην Β’ Εθνική κατηγορία. Άρα πέντε ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες από την Κρήτη, παρά τις όποιες ενστάσεις για την σκοπιμότητά τους, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το Κρητικό μπάσκετ".

- Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο που θα έρθει την Κυριακή να σας συμπαρασταθεί ;

"Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να πω στον κόσμο της πόλης του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, ότι σε αυτό το παιχνίδι η παρουσία τους θα είναι απαραίτητη. Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου, ανεξάρτητα οπαδικής προέλευσης, να έρθει να στηρίξει τις προσπάθειές μας και να δώσει το σύνθημα της νίκης για την ομάδα μας. Γι αυτό κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ, να είναι μαζί μας την Κυριακή το απόγευμα στο Λίντο. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο μέσος όρος των 200 φιλάθλων που μας παρακολουθούσε μέχρι τώρα θα αυξηθεί κατά πολύ και θα δούμε ένα γεμάτο Λίντο".

1 σχόλιο:

  1. thewrw pws einai toulaxiston asteio na milame gia ton xarisi, tin wra pou stin kriti agonizetai o super star mixalis giavridis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή