τα πάντα για το stoixima

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η Ανασκοπηση του Πρωταθληματος....

Βλεποντας την βαθμολογια της δευτερης φασης του πρωταθληματος Α ΕΚΑΣΚ θα επιχειρησουμε μια μικρη ανασκοπηση σε τιτλους απο οσα ειδαμε φετος....


Ξεκιναμε λοιπον :


Πρωταθλητης : Ηροδοτος.Δικαια εκοψε πρωτος το νημα.Εδειξε δεμενη ομαδα που παρα το κακο ξεκινημα(3 ηττες σε 3 ματς) καταφερε να βρει τον δρομο για την ανοδο.

Η ευχαριστη εκπληξη :Αναφισβητητα η Αναγεννηση.Μια ομαδα-παρεα απο ενα χωριο του Ηρακλειου καταφερε φετος να διεκδικει στα ισα το πρωταθλημα χανοντας το στην τελευταια μολις αγωνιστικη.

Η μεγαλη απογοητευση : Ανδρογεας.Η ομαδα του Ηρακλειου σαρωσε στης μεταγραφες του καλοκαιριου μαζευοντας οτι υπηρχε στην αγορα και παρολα αυτα δεν καταφερε να δικαιολογεισαι σε καμια περιπτωση τον τιτλο του φαβορι.

Οι Αδιαφοροι :Το τιτλο μοιραζονται απο κοινου τα Χανια και ο Φιλαθλητικος.Τιποτα το αξιολογο απο τις δυο ομαδες, βγηκαν σχετικα νωρις εκτος τιτλου.Δεν μπορεσαν καν να παιξουν τον ρολο του ρυθμιστη.

Ο ΜVP :Χωρις πολλα λογια ...Μαιστρελης,αν και η ψηφοφορια του allcrazybasketball λεει αλλα!!!!

Η limit up μεταγραφη :Γιαννος Τζανης.Ο γκαρντ του Αρκαλοχωριου στην πρωτη του μολις χρονια στην ομαδα κατεθεσε τα διαπιστευτηρια του πραγματοποιοντας σπουδαια χρονια με μονο μελανο σημειο ισως το τελευταιο ματς.

Η limit down μεταγραφη:Αρβανιτης.Αλλα περιμενε ο Ανδρογεας απο ενα παικτη της κλασης του αλλα ειδε...ρολο ισως επαιξε ο τραυματισμος αλλα οπως και να το κανουμε ηταν μια μεταγραφη που δεν απεδωσε τα αναμενομενα.

Τhe rising star : Πρωτος σε αυτην την κατηγορια ο Νιχλος του Ηροδοτου κερδιζοντας ποντους μετα και το ματς μεσα στο Αρκαλοχωρι.Σπουδαια χρονια απο τον νεαρο playmaker.Δευτερος στην κατηγορια ο Μανιγκοτιτς των Χανιων ενα παικτη με τρομερα αθλητικα προσοντα.

Ο αγαπημενος της Εξεδρας :Διχως αμφιβολια και μακραν του δευτερου ο Ντεμης Χατζης του Αρκαλοχωριου.Μπασκετοφατσα οσο δεν παει και παικτης που αξιζει να πληρωσεις για να τον δεις.

Ο allcrazybasketball παικτης : Giorgos Κοκκιαδης.Ο ολλανδοθρεμενος σεντερ της Αναγεννησης ηταν απολαυστικος εντος και εκτος παρκε.

Ο καλυτερος προπονητης :ο κοουτς του Ηροδοτου Κοκκινος με επιλαχων τον Μανολη Μαραγκακη της Αναγεννησης.

Τι μας αρεσε :Η διακυμανση του πρωταθληματος.Ο τιτλος κριθηκε την τελευταια πραγματικα στιγμη και γενικοτερα το πρωταθλημα κρατησε αμειωτο το ενδιαφερον του μεχρι το τελος.

Τι δεν μας αρεσε :Τα αδεια γηπεδα και ο τροπος διεξαγωγης του πρωταθληματος.Οπως και να το κανουμε το μπασκετ παιζεται στα play-offs και εμεις play-offs δεν ειδαμε!

Τι θα θελαμε να ξεχασουμε:Τα αδιαφορα ματς...σε ενα πρωταθλημα που δεν υπαρχει ο υποβιβασμος σιγουρα υπαρχουν πολλα τετοια.

Τι θα θυμομαστε : Την ταπα του Κοκκιαδη στο τελευταιο ματς με τον Ηροδοτο.Φαση βγαλμενη απο top 10 του ΝΒΑ.

Τι θα θελαμε να ξαναδουμε :Το κλειστο του Αρκαλοχωριου ασφυκτικα γεματο,να ζει και να αναπνεει για ενα τελικο.

Καλες διακοπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου