τα πάντα για το stoixima

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Εσωτερικο πρωταθλημα μπασκετ Πανεπιστημιου Κρητης

Εδω και μερικα χρονια οι φοιτητες του πανεπιστημιου Κρητης εχουν την τυχη να απολαμβανουν το νεοδμητο υπερσυχρονο κλειστο γυμναστηριο στης Βουτες.Σε αυτο λοιπον τον πανεμορφο αθλητικο χωρο διεξαγεται αυτες της μερες το εσωτερικο πρωταθλημα μπασκετ του Πανεπιστημιου Κρητης και οπως και σε καθε αξιολογη μπασκετικη προσπαθεια ετσι και σε αυτη το allcrazybasket ειναι διπλα....

Η διοργανωτρια αρχη του πανεπιστημιου και οι υπευθυνοι του γυμναστηριου εχουν οργανωσει αριστα την διοργανωση με μεγαλη συμμετοχη απο ολα τα τμηματα και φετος.Αφορμη για την συγγραφη αυτου του αρθρου ειναι η ληξη της κανονικης περιοδου και η εναρξη των play-offs.



Οι τεσσερις πρωτοι της regular season ΤΕΜ,CSD,ΧΗΜΙΚΟ και ΙΑΤΡΙΚΗ διασταυρωνουν τα ξιφη τους σε χιαστι νοκ-αουτ αγωνες με επαθλο τον πολυποθητο τιτλο.Ενα τιτλο που εχει παρει σπιτι του θα λεγαμε το CSD εχοντας 3 κατακτησεις τα 4 τελευταια χρονια και παρα τις 2 ηττες που εκανε στην κανονικη περιοδο φανταζει αδιαφιλονηκιτο φαβορι.

Αγωνιστικα τωρα τα ζευγαρια ΤΕΜ-ΙΑΤΡΙΚΗ και CSD-XHMIKO αναμενεται να προσφερουν ματς με σασπενς και πολυ θεαμα.
Το πρωτο ζευγαρι δειχνει εξαιρετικα αμφιροπο και δεν χωρανε προβλεψεις.Ισως μικρο προβαδισμα θα διναμε στην Ιατρικη λογω βαθος παγκου αλλα κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια ποιον θα βρει νικητη η κορνα της γραμματειας.
Το ζευγαρι CSD-ΧΗΜΙΚΟ εχει ενα ξεκαθαρο φαβορι αλλα κανεις δεν μπορει να υποτιμησει τους χημικους που εχουν δειξει θετικα στοιχεια σαν ομαδα.Το csd με προσθηκες 2 ψηλων που τοσο ελειψαν στην κανονικη περιοδο γεμιζει την ρακετα του και κατεβαινει πανοπλο για να υπερασπιστει τον τιτλο του,και μην ξεχναμε οτι εχει και τον ανθρωπο που δινει τους τιτλους (οποιος ειδε τον περυσινο τελικο καταλαβε).

Αυτα εν ολιγοις και τα ξαναλεμε απο δευτερα με φρεσκο ρεπορταζ απο το κλειστο των Βουτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου