τα πάντα για το stoixima

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Την Τρίτη οι ημιτελίκοι του Πανεπιστημιακού


Την Τρίτη 31/5 θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα ζευγάρια διαμορφώθηκαν από την θέση που έλαβαν οι 4 μονομάχοι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Τα ζευγάρια έχουν ως εξής:




  • ΤΕΜ - Ιατρική

  • Χημικό - CSD


Στο πρώτο ματς η μάχη είναι αμφίρροπη. Αυτό φαίνεται και από τον προηγούμενο αγώνα μεταξύ των ομάδων ο οποίος κρίθηκε στην παράταση υπέρ της Ιατρικής η οποία έχει και την παράδοση μαζί της. Δεν πρέπει όμως να ξεγράψουμε την φιλόδοξη ομάδα του ΤΕΜ η οποία φέτος τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και θέλει μια θέση στο τελικό. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρων περιμένουμε και την μάχη μεταξύ Γιαβρίδη και Βαρνάβα.


Στο δεύτερο ζευγάρι υπάρχει φαβορί και μάλιστα μεγάλο και δεν είναι άλλο από την πολυνίκη ομάδα του θεσμού, την ομάδα του CSD. Το Χημικό που μπήκε στο τελευταίο ματς στην τετράδα θα πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματικό στην επίθεση αλλά και να σταματήσει τον Γιάννο Τζάνη έναν εκ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.




Η Άποψή μας: Η στήλη θα υποστηρίξει την ομάδα του ΤΕΜ (μια και ο αρθρογράφος είναι μέλος της) αν και τα προγνωστικά δεν είναι μαζί της. Φαβορί για ακόμα μια χρονιά είναι η ομάδα του CSD με την ψαλίδα βέβαια να είναι μικρότερη από άλλες χρόνιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου