τα πάντα για το stoixima

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

O Απιθανος κυριος Τσαρτσαρης...

Το εχουν χαρακτηρισει ηρεμη δυναμη,χρησιμο εργαλειο,φιλοτιμο παικτη,εξαιρετικο εργατη,παγκιτη πολυτελειας...τελικα τι απο ολα ειναι ο Κωστας Τσαρτσαρης ?




    

Ο Κωστας Τσαρτσαρης ειναι απλα ο καλυτερος....Ο καλυτερος σε αυτο που του ζηταει ο προπονητης του.Ειναι ο παλαιοτερος παικτης του Παναθηναικου ,αυτος με τους περισσοτερους τιτλους, μετα το φαινομενο Αλβερτης ,ειναι αυτος που αξιζει καθε ευρω που περνει, ειναι αυτος που εκει που καιει η μπαλα θα σηκωθει αγερωχα απο την γωνια και με ενα ευθυβολο σουτ θα ξερανει τους αντιπαλους...αλλα πανω απο ολα ειναι ενας παικτης με ηθος,πιστη και επιμονη,ενα παραδειγμα για καθε νεο αθλητη...

Αυτον τον παικτη λοιπον σημερα θα ακτινογραφησει το allcrazybasketball...

O Κωστας Τσαρτσαρης γεννήθηκε στην Βέροια στις 17 Οκτωβρίου του 1979. Έχει ύψος 2,09 και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 από τη Γ.Ε. Βέροιας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Φίλιππο Βέροιας το 1995. Το 1997 για να σπάσει το συμβόλαιο του με το Φίλιππο μεταγράφηκε στην Ισλανδική Γκρίνταβικ με την οποία αναδείχθηκε ένας από τους καλύτερους ριμπάουντερ του Ισλανδικού πρωταθλήματος και απέκτησε το παρατσούκλι Ισλανδός.
Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1998 και αγωνίστηκε στην Α1 με τη Νήαρ Ηστ και το 1999 στο Περιστέρι.
Από το 2002 αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχει κατακτήσει
Σε ατομικό επίπεδο, η σημαντικότερή του διάκριση είναι ότι έχει αναδειχθεί τρεις χρονιές συνεχόμενες (2006, 2007, 2008) καλύτερος παίκτης (MVP) του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.


Με την εθνική ανδρών κατέκτησε το τουρνουά Ακρόπολις, το Ευρωμπάσκετ το 2005 και το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2006.
Το Σεπτέμβριο του 2006 ανέλαβε ειδικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Αντι Επιλογου:
Για τον Τσαρτσαρη καποτε ο Γιαννης Ιωαννιδης ειχε πει οτι αν ηταν πιο αλητης θα γινοταν το καλυτερο 4αρι στην Ευρωπη.Τελικα ο Κωστας εγινε το καλυτερο 4αρι στην Ευρωπη χωρις καραγκιοζιλικια και αλητειες αλλα ταπεινα και με πολυ δουλεια και για αυτο ακομα και στα 33 του χρονια ο Ζελικο Ομπραντοβιτς του χαριζει ενα τοσο παχυλο συμβολαιο...Γιατι ο Ζοτς ξερει οτι στα 3 λεπτα που θα μπει στο παρκε στην 4η περιοδο ενος μεγαλου τελικου με τον Ολυμπιακο ,ο Κωστας μετα απο ενα κερδισμενο αντιαθλητικο φαουλ θα αφησει με ενα αυτοκρατορικο λευ απ την μπαλα στο καλαθι,στην επομενη αμυνα θα κλεψει και μετα θα τον αποσυρει στον παγκο ξεροντας οτι η δυσκολη δουλεια ειχε γινει...Τα υπολοιπα ειναι για τους μικρους....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου