τα πάντα για το stoixima

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τέλος σε Αυστρία και Ελβετία


Γεια σας...να χαιρετησω και εγω με την σειρα μου το καινουριο blog και να ευχηθω καλης μας επιτυχια...οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο μαζι θα ...ληστεψουμε τον ΟΠΑΠ και οχι μονο.....παμε λοιπον...







Να τα πάρουμε απο την αρχή:

Στην Αυστρία τα πράγματα έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει τοσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας। Αν νικήσει σήμερα η ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ παίρνει και τον τίτλο, αλλά η απόδοση του άσσου δεν είναι για στοιχηματισμό।Από την Αυστρία λοιπόν θα κρατήσουμε μόνο την ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ και το διπλό του 1,85 ।Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος οτι ειναι αδιάφορο το ματς, αλλά η Ραπιντ κινδυνεύει με τιμωρία μεχρι και με αφαίρεση βαθμών, λόγο της εισβόλης των φιλάθλων της στον αγωνιστικό χωρο και διακοπής του αγώνα με την Αούστρια। Στο κάτω κατώ παιζοθμε την καλύτερη ομάδα।
Στην Ελβετία τώρα το πρωτάθλημα το εχει πάρει ήδη η Βασιλεία, αλλά στην ουρά γίνεται χαμός। Μπελιτσόνα , Σεν Γκάλεν και ΞΑΜΑΞ παλεύουν για να σωθούν। Μία θα πέσει στην Β' μία θα παίξει μπαράζ παραμονής και μία θα σωθεί। Από της τρεις λοιπόν θα κρατήσουμε μόνο την τελευταία και το διπλό του २,50
Πάμε τώρα και στην προτελευταία αγωνιστική της Δανίας। Εδώ θα παίξουμε τέσσερις άσσους। Μιλάμε για τις ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ, ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ, ΜΙΤΙΛΑΝΤ ΚΑΙ ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ। Η πρώτη θέλει να σωθεί και για να το κάνει πρέπρι να κερδίσει σήμερα μια και την τελευταία αγωνιστική παίζει μες στην πρωταθλίτρια Κοπενγχάγη। Η Εσμπιεργκ Θέλει νίκη και την τελευταία αγωνιστική θα τα παίξει όλα για όλα μέσα στην έδρα της Ράντερς। Για τα άλλα δυο ματς δεν έχω να πω και πολλά, παίζουμε δύο καλές ομάδες που είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και θέλουν να παραμείνουν εκεί και για τι όχι και να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League।
Πάμε και στα δυο τελευταία ματς που θα μας απασχολίσουν για σήμερα :
Μιλάμε για ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ και ΣΑΝΤΟΣ। Και τα δυο ματς εχουν παιχτική αξία και πιστεύω οτι εύκολα η δύσκολα θα περάσουν απόψε।
Δυστύχως προτάσεις δεν θα κάνω σήμερα, το αφήνω πάνω σας, διαλέξτε και παίξτε

1 σχόλιο: