τα πάντα για το stoixima

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Mια προβλεψη που δυσκολα να μην επαλυθευτει....Vol. 2

Kαλημερα,καλημερα φιλοι αναγωστες...
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το break στο break και ο Παναθηναϊκός το 2-0 στο ΟΑΚΑ στον σημερινό (22.00, ΝΕΤ) δεύτερο μεταξύ τους τελικό και εμεις να προβλεψουμε τα παντα(παλι) στον αγωνα και να παμε ταμειο...




Ξεκιναμε λοιπον,ο Ολυμπιακος με κακη ψυχολογια και χωρις τους Νεστεροβιτς κυριως και Βασιλοπουλο κατεβαινει στο ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικα....Απο την αλλη ο Παναθηναικος θα στερηθει τις υπηρεσιες του Περπερογλου αλλα θα εχει και μαζι του 20.000 φανατικους οπαδους,ανεβασμενη ψυχολογια και μια απιστευτη παραδοση...Μια παραδοση που λεει οτι εχει να χασει εντος εδρας τελικο εδω και 35 χρονια και κατι ψιλα...Δηλαδη μεταξυ μασ δεν εχασε ποτε...Συνυπολογιζοντας βαρος φανελας,Ομπραντοβιτς αλλα και ποιοτικοτερο ροστερ το χερι μας παει αυτοματα στον ασσο.

Χαιρω πολυ θα μου πειτε αυτο το ξεραμε..παμε λοιπον..Εμεις σημερα θα παιξουμε ο Παναθηναικος να ανοιξει το ματς,παρασυρομενος απο το παρτυ που θα εχει στηθει στις εξεδρες οι παικτες του εξαστερου θα θελουν να δωσουν μια καλη παρασταση και να κερδισουν ευκολα ανετα και με μεγαλη διαφορα.Λογικα η διαφορα θα παει στο +11 .Το θεμα τωρα ειναι το ταβανι,που θα σταματησει η αρμαδα του Ζοτς.Δυσκολη μα την αληθεια μαντεψια..

Διαλεξτε λοιπον ενα απο τα 11-15 (αποδοση 6,00) ,16-20 (αποδοση 15,00) και για τους τολμηρους 21-25(αποδοση 25,00). Εγω προσωπικα θα διαλεγα το 16-20.

Στο πρωτο σκορερ του ματς θα παμε κοντρα και θα παιξουμε Νικολας.Πολυ κακος ο μπατσος διαματι τωρα τελευταια αλλα πιστευω να μας το ξεπληρωσει σημερα...Αν και κατι ακουσα οτι χτες στην προπονηση δεν εχανε...Ντρου απο παντου λοιπον με αποδοση 9,00.

Και τελευταιο στοιχημα για σημερα που θα προτεινουμε ειναι τα τριποντα...οι παικτες του Παναθηναικους τα εσπασαν προχτες και δυσκολα θα συμβει το ιδιο και σημερα οποτε θα βαλουμε τα λεφτα μας στο να βαλουν οι παικτες του Ζοτς 7-9 τριποντα.

Αυτα για σημερα και καλο ταμειο...Τα λεμε αυριο ελπιζω με λεφτα στις τσεπες μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου