τα πάντα για το stoixima

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Mεταγραφικα Νεα...

Για παρτε κοσμε.....Το μεταγραφικο παζαρι για της ομαδες της Κρητης ανοιξε για τα καλα...


Το ΗΟΤ ονομα οσον αναφορα το μελλον του κτητικου μπασκετ ειναι ο νεαρος της Ιεραπετρας Αλεξης Βασιλειαδης ο οποιος λεγεται οτι εχει σχεδον συμφωνησει με τον ΑΡΗ Θεσσαλονικης παρακαλω...Οπως καταλαβαινετε ο αθλητης απο την Ιεραπετρα εχει μπροστα του την ευκαιρια της ζωης του.Ηδη ο πρόεδρος της ομάδας της Ιεράπετρας Βαγγέλης Πλεξουσάκης βρισκεται στην συμπρωτευουσα για να διαπραγματευτει τη μεταγραφη.Οπως μονο το allcrazybasketball για τον παικτη ενδιαφερεται και το Ηρακλειο.Δεν πρεπει λοιπον να αποκλεισουμε και τον δανεισμο του παικτη στην ομαδα του Ηρακλειο αφου πρωτα αποκτηθει απο τον Αρη.Βεβαια μετα απο τον ντορο που εχει γινει για τον παικτη δεν αποκλειεται και αλλες ομαδες οπως ο ΟΦΗ και ο ΑΓΟΡ να μπουν στο παιχνιδι.

Απο την αλλη τα χρηματα που θα παρει η Ιεραπετρα απο την μεταγραφη θα ειναι μαλλον αρκετα και θα της επιτρεψουν να κινηθει με αλλον αερα στις μεταγραφες...ηδη ακουγεται τα ονοματα των Λιονακη και Λεκακου Η. των Χανιων.

Στον Ηροδοτου φαινται πως οριστικοποιειται η παραμονη του πρωτου σκορερ της περυσινης σεζον Μαιστρελη Β. ενω ο αδερφος του Μαιστρελης Ν. πλησιαζει ολοενα και περισσοτερο στο Αρκαλοχωρι.Στην συγκεκριμενη περιπτωση ισως υπαρξει ανατροπη σκηνικου την τελευταια στιγμη αφου ο μεγαλος αδερφος Βασιλης Μαιστρελη θελει κοντα του τον πιτσιρικα πραγμα ικανο να κρατησει και τον νεαρο playmaker στην Αλικαρνασο.

Τελος εντονς φημες κυκλοφορουν για φλερτ μεταξυ Αποστολιδη και Ανδρογεα...τωρα να οι δυο τους καταληξουν σε γαμο??Κυριακη κοντη γιορτη ....Ιδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου