τα πάντα για το stoixima

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Xeirobombidas.. In my bedroom...

-Σημερα εχει τελικο.
-που ρε;
-In my bedroom!!

 Καλησπερα σας κυριες και κυριοι, μικροι και μεγαλοι αναγνωστες αυτου του μπλογκ που ηδη εχει αρχισει να εξαπλωνεται η φημη του απο ακρη σε ακρη σε ολα τα μερη της ελλαδας και της υφηλιου γενικοτερα...

Οι πρωτες πληροφοριες θελουν το Μαρκ το Ζουκερμπεργκ να μην κοιμαται τα βραδυα απο το αγχος του ενω εχουμε πληροφοριες απο μεσα οτι ο Bill o Gates εχει ηδη καταθεσει προταση για να αγορασει το 10% του  allcrazybasketball.



Μεγαλη μερα σημερα Τελικος Champions League και ολα τα βλεμματα στραμενα στο wembley που φιλοξενει την μεγαλη μαχη αναμεσα στα κοντοπουτανα της Barcelona και τη Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ!

Υπερογκα ποσα αναμενεται να παιχτουν στη Μπαρτσελονα με τη μετοχη του ασσου να εχει πεσει στο 2,08 στο ανταλλακτηριο της betfair.... Πολλοι υποστηριζουν οτι η μπαρτσα παιζει αυτη τη στιγμη το καλυτερο ποδοσφαιρο στο πλανητη.. δεν εχουν και αδικο... καπου εδω ομως αυτο το τρενο πρεπει να κανει μια σταση αν οχι να εκτροχιαστει...

Γιατι εγκυρες πηγες αναφερουν οτι ειναι μυστηριο τρενο και μπορει να αποδειχτει απατη! 77% του κυριου οξκου πονταρισματος ειναι αυτη τη στιγμη ταιριασμενα στον ασσο της Μπαρτσα ενω μολις το 15% του επενδυτικου κοινου εμπιστευεται την Μαντσεστερ να κατακτησει το βαρυτιμο τροπαιο..

Κυριες και κυριοι μυριζομαι μπλοφα........

Δεν γινεται να πληρωθουν ολοι οσοι εχουν παιξει και τα σπιτια τους στο 2,10 του ασσου... ή μηπως ειναι βλακες οι μπουκ;δεν ξερουν αυτοι... εμεις ειμαστε οι μαγκες να παιξουμε τη μπαρτσελονα στο 2,10 και να τη πιασουμε;

Αλλωστε το εκανε η Μπαρτσα μια φορα... να κατακτησει το τροπαιο απεναντι στους κοκκινους διαβολους... δεν μπορει να κανει το ριπιτ... ετσι γινοταν και με την Τσελσι μια περιοδο.. μια περνουσε ο ενας μια ο αλλος... μια μια τους πηγαινε δηλαδη!

Στα καθαρα αγωνιστικα τωρα...
Με ένα πλατύ χαμόγελο από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ολοκληρώθηκε η μια και μοναδική προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ», πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Κανένα απρόοπτο για τους «κόκκινους διαβόλους» που θα παραχθούν «πάνοπλοι» και παθιασμένοι.

Στην αντιπερα οχθη ο Μασκεράνο ήταν το αουτσάιντερ για την ενδεκάδα, ωστόσο λίγες ώρες πριν την σέντρα, ο Αργεντίνος είναι ο πιθανότερος να βρεθεί στο κέντρο της άμυνας, αφού δείχνει ικανός να «κλείσει» τον Ρούνεϊ. Κάτω από τα δοκάρια ο Βαλντές, στα δεξιά ο Άλβες, και στα αριστερά η έκπληξη με τον Πουγιόλ, ο οποίος και θα έχει το δύσκολο έργο να εμποδίσει τον Βαλέντσια, ενώ δίπλα στον Μασκεράνο θα παίξει ο Πικέ.

Προταση: Διπλο στην αποδοση του 4.00 ειναι value bet....




1 σχόλιο: